Print Email Facebook Twitter Bedrijfsgezondheidszorg in de vleeswarenindustrie Title Bedrijfsgezondheidszorg in de vleeswarenindustrie: eindrapportage van het onderzoek Author Nossent, S.M. Volkers, H.J. Meulendbeld, C. Publication year 1993 Abstract In 1992 heeft de Stichting Kwaliteit van de Arbeid voor de Vleeswarenindustrie het NIA opdracht gegeven een onderzoek te verrichten naar de bedrijfsgezondheidszorg in de vleeswarenindustrie. Aanleiding hiervoor vormde een sinds april 1991 in de bedrijfstak-CAO vleeswarenindustrie opgenomen artikel, dat de bedrijven verplicht zich aan te sluiten bij een BGD. Het doel van het onderzoek was inzicht te verkrijgen in: de huidige stand van zaken bij de dienstverlening van BGD-en aan bedrijven in de vleeswarenindustrie; de mogelijkheden om de kwaliteit en de doelmatigheid van de bedrijfsgezondheidszorg in deze bedrijfstak te verbeteren. In deze eindrapportage worden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd. Subject Historisch materiaal TNOVleeswarenindustrieNederlandBedrijfsgezondheidszorgBedrijfsgeneeskundige dienstBedrijfsgezondheidsdienstSlachterijenVleesverwerking To reference this document use: http://resolver.tudelft.nl/uuid:ea636ef8-7b50-41ad-87d1-de53e3362d68 TNO identifier 164742 Publisher Nederlands Instituut voor Arbeidsomstandigheden (NIA), Amsterdam Document type book Files PDF nossent-1993-bedrijfs.pdf